Altid foran

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Om Fønix Komfort

At købe et nyt el-køretøj er for de fleste mennesker en stor beslutning, og man gør sig mange overvejelser, inden beslutningen træffes. Skal det være en traditionel el-scooter eller skal det være den lukkede City-Cabino. Økonomien spiller naturligvis en stor rolle - hvad må den koste? Men andre forhold påvirker også din afgørelse: Hvor hurtigt skal den køre, skal den have 3 eller 4 hjul, hvor langt skal den kunne køre, passer den til min størrelse og vægt, og - ikke mindst - hvilket firma står bag og kan man regne med dem fremover?

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for vores el-scootere, kabinescootere, 30er knallerter og el-kørestole. Vi har sammensat et program af køretøjer og tilbehør, som dækker ethvert behov, lige fra de helt små maskiner, som mest er beregnet til korte ture i nabolaget, til de helt store maskiner, som har en stor aktionsradius og kan begå sig i alle slags terræn.

Vi håber, at du ved at kigge rundt på hjemmesiden kan danne dig et indtryk af FØNIX KOMFORT, se vores modeller, få et indblik i vores værdier, og opdage hvordan vi kan hjælpe dig.

Folkene bag FØNIX KOMFORT er ikke længere helt unge, og vi har mange år i denne branche bag os. Vi har en stor og bred kontaktflade til bl.a. mange af landets kommuner, forskellige ældre- og handicaporganisationer og - ikke mindst - vores mange og glade kunder. De inputs, vi får herfra, sørger vi for at imødekomme, så vi hele tiden er i udvikling og på vej med et endnu bedre produkt.

Derfor føler vi os også rigtigt godt klædt på til at kunne hjælpe dig, og det vil være os en stor fornøjelse at få lov at præsentere vores udvalg af el-køretøjer - naturligvis på din egen bopæl.

Har du spørgsmål?

Klik på kortet eller ét tal og kom i kontakt med din nærmeste forhandler.

1
Jens Erik Andersen - Tlf.: 6166 0575 - Mail: jenserik@fonixkomfort.dk
2
Gurli Jacobsen - Tlf.: 9732 1018 - Mail: gurli@fonixkomfort.dk
3
Torben Larsen - Tlf.: 4020 4120 - Mail: torben@fonixkomfort.dk
4
Leif Ebbesen - Tlf.: 2232 7639 - Mail: leif@fonixkomfort.dk
5
Torben Larsen - Tlf.: 5170 5323 - Mail: torben@fonixkomfort.dk

Fønix finansiering

Fønix Komfort El-Scooter har indledt et samarbejde med SPARXPRES - en del af Spar Nord Bank A/S. Det betyder at vi, gennem vore regionale forhandlere, tilbyder finansiering af din nye Fønix Komfort El-Scooter. Følg linket herunder, og du kan begynde ansøgningen om finansiering med det samme.

Billig finansiering
Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik | Udviklet af Søgemedier A/S
Top