Altid foran

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

Vores kerneværdier

Kvalitet

Vores el-køretøjer skal være de bedste på markedet. Ikke mindre. Derfor har vi opstillet en række ekstra krav til vores leverandører, som skulle opfyldes, før vi var tilfredse. Bl.a. giver vi alle vore el-køretøjer en tectylbehandling, før de forlader os, for at gøre dem mere modstandsdygtige over for det danske vintervejr.

Og derfor skal vi også kunne yde markedets bedste og mest omfattende garanti.

Tryghed

Det er afgørende for os, at du er helt tryg ved såvel dit køretøj som ved os som firma, samt at du kan bevæge dig sikkert ud i trafikken. Vi er landsdækkende og aldrig længere væk end telefonen. Vores forretning er på hjul, så vi kommer altid til dig, uden at det bliver dyrere af den grund. Vi har en tryghedsskabende service-ordning til en
særdeles gunstig pris, og skulle uheldet være ude, så din maskine skal på værksted, låner du selvfølgelig
en erstatningsmaskine, så du hele tiden er kørende – helt gratis.

FØNIX - altid foran

Vort slogan er ”FØNIX – altid foran”. Hermed mener vi, at vi – i al beskedenhed – i enhver henseende skal være de bedste på markedet. Vi skal have de bedste køretøjer til konkurrencedygtige priser, vort serviceniveau må ikke kunne overgås af andre, og har du specielle ønsker til dit køretøj, vil vi gøre alt for at kunne imødekomme dig.

Med et el-køretøj fra Fønix Komfort får du en mange gange større aktionsradius, ligesom du vil opleve en større uafhængighed af andre – du kan lige pludselig en masse ting, som før var helt umulige for dig. Du får simpelthen en ny ”Frihed til livet”.

ALLE HAR RET TIL EN EL-SCOOTER!

Har du spørgsmål?

Klik på kortet eller ét tal og kom i kontakt med din nærmeste forhandler.

1
Jens Erik Andersen - Tlf.: 6166 0575 - Mail: jenserik@fonixkomfort.dk
2
Gurli Jacobsen - Tlf.: 9732 1018 - Mail: gurli@fonixkomfort.dk
3
Torben Larsen - Tlf.: 4020 4120 - Mail: torben@fonixkomfort.dk
4
Leif Ebbesen - Tlf.: 2232 7639 - Mail: leif@fonixkomfort.dk
5
Torben Larsen - Tlf.: 5170 5323 - Mail: torben@fonixkomfort.dk

Fønix finansiering

Fønix Komfort El-Scooter har indledt et samarbejde med SPARXPRES - en del af Spar Nord Bank A/S. Det betyder at vi, gennem vore regionale forhandlere, tilbyder finansiering af din nye Fønix Komfort El-Scooter. Følg linket herunder, og du kan begynde ansøgningen om finansiering med det samme.

Billig finansiering
Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik | Udviklet af Søgemedier A/S
Top