Altid foran

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående og bliv kontaktet af din nærmeste forhandler

1.795,-
Rampe, aluminium
Har du el-scooteren placeret et sted, hvor der er en kant, du skal forcere for at komme ud at k…
425,-
Rampe, træ
Har du din el-scooteren placeret et sted, hvor der er en kant, du skal forcere for at komme ud …

Ramper til el-scooter & kørestol i hele Danmark

Har du en kant i din bolig, der giver kørestolen udfordringer? Fønix Komfort ApS tilbyder ramper af aluminium eller træ, der kan forkortes til det specifikke behov hos dig, så du kan komme let omkring. Brugervenligheden ved vores aluminiumsrampe er sikret ved en lav vægt og anti-slip på rampen, hvilket gør den optimal hele året rundt. Vi tilbyder også en rampe i træ, der giver en stabil udjævning fx i en opgang, et skur eller lignende. Med høj stabilitet og minimal risiko for skrid er dette en ideel rampe til kørestolsbrugere i hele Danmark. Kørestolsramper fra Fønix Komfort speciallaves til dit behov i hjemmet, så du får den bedste løsning.

Personlig tilpasning af køreramper til kørestole

Det er vigtigt at sikre sig, at rampens længde er passende i forhold til den kant, du skal op over med scooter eller kørestol. Derfor kan vi tilpasse din kørestolsrampe til netop den kant, der giver udfordringer. Vores ramper i både aluminium og træ kan vi forkorte til dine mål. Du får en stabil og optimal niveauudjævning, der befrier dig fra besværet i dagligdagen.  Derudover får du med en aluminiumsrampe en mere transportabel løsning pga. den lave vægt. Dermed kan rampen nemt transporteres, hvis du skal på besøg et andet sted med lignende kantstene eller dørtrin.

Kontakt os i dag 

Hvis du vil høre mere om vores ramper og slisker til kørestole, er du velkommen til at kontakte os. Her hos Fønix får du god service, produkter af høj kvalitet og stor kundetilfredshed. Vi har efter en lang årrække i branchen stor erfaring med ramper, reservedele og alt andet tilbehør til el-scootere og kørestole. Har du brug for kompetent vejledning eller et personligt råd til dit behov, så har vi en forhandler i alle regioner i Danmark. Find den nærmest dig og få svar på dine spørgsmål i dag.

Har du spørgsmål?

Klik på kortet eller ét tal og kom i kontakt med din nærmeste forhandler.

1
Jens Erik Andersen - Tlf.: 6166 0575 - Mail: jenserik@fonixkomfort.dk
2
Gurli Jacobsen - Tlf.: 9732 1018 - Mail: gurli@fonixkomfort.dk
3
Torben Larsen - Tlf.: 4020 4120 - Mail: torben@fonixkomfort.dk
4
Leif Ebbesen - Tlf.: 2232 7639 - Mail: leif@fonixkomfort.dk
5
Torben Larsen - Tlf.: 5170 5323 - Mail: torben@fonixkomfort.dk

Fønix finansiering

Fønix Komfort El-Scooter har indledt et samarbejde med SPARXPRES - en del af Spar Nord Bank A/S. Det betyder at vi, gennem vore regionale forhandlere, tilbyder finansiering af din nye Fønix Komfort El-Scooter. Følg linket herunder, og du kan begynde ansøgningen om finansiering med det samme.

Billig finansiering
Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik | Udviklet af Søgemedier A/S
Top