Fønix Tryghedsprogram

1. Alt foregår på din bopæl

Vi kommer altid hjem til dig, både ved fremvisning og ved service-besøg.

2. Prøvekørsel

Ved fremvisning har vi 3-4 modeller med, som du får mulighed for at prøvekøre. 

3. Køreskole

Du får en grundig oplæring i forskellige køresituationer samt i brugen af din el-scooter, og vi forlader dig ikke, før du har fået svar på alle dine spørgsmål.

4. Telefonvagt

Har du problemer eller spørgsmål, ringer du bare. Kan vi ikke lige tage telefonen, lægger du bare en besked, så ringer vi tilbage snarest.

5. Service

Service og reparationer foregår normalt på din bopæl. Det koster 500 kr. i kørsel og arbejdsløn udover, hvortil kommer evt. reservedele, som ikke dækkes af garantien.

For at din Fønix garanti er gældende, skal dit elkøretøj gennemgå et årligt eftersyn af én af vore teknikere. Når tiden nærmer sig, skal du kontakte os med henblik på dette eftersyn, hvorefter vi så hurtigt som muligt kommer forbi hos dig. Som regel kan eftersynet foregå på din bopæl, men viser det sig, at dit køretøj skal en tur omkring værkstedet, låner du et andet køretøj hos os, så du hele tiden er kørende. Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig.

Pris årseftersyn:

• For el-scooter og 30’er knallert kun kr. 1.250,-.
• For kabine-scooter kun kr. 1.750,-.

6. Kæmpe tilbehørsprogram

Vi har et kæmpe program i tilbehørsprodukter, så vi kan dækket ethvert behov. Det meste har vi med i vores servicevogne.

7. Reservedele og tilbehørsprogram

Vi har et stort og omfattende lager af reservedele og batterier, så du også i årene, der kommer, kan være sikker på at kunne få din el-scooter repareret.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!