Lithium batterier til el-scooter og kabinescooter

Hos Fønix Komfort fører vi et bredt udvalg af lithium batterier til el-scooter og kabinescooter. Lithium batterier er særligt velegnet til elektriske køretøjer, da de har en høj energitæthed, hvilket sikrer en længere rækkevidde på en enkelt opladning sammenlignet med andre batterityper. Derudover er lithium batterierne enormt slidstærke, sikrer en mere jævn kørsel og kan oplades på væsentlig kortere tid end fx AGM-batterier. Derudover er lithium batterier mere miljøvenlige end andre batterityper, da de ikke indeholder tungmetaller og kan genanvendes. Her på siden kan du læse mere om de løsninger, vi tilbyder inden for lithium batterier.

 

Lithium batterier til det danske klima

Vi har nøje udvalgt vores udvalg af danskproducerede lithium batterier, så du er garanteret batterier, der egner sig til det danske klima. Derfor kan vores lithium batterier lades uden problemer helt ned til minus 20 grader. Derudover tilbyder vi et udvalg med stor fleksibilitet i størrelse og pris, så du har mulighed for at finde det rette match til dit budget og dit køretøj. Derudover har vi prioriteret lithium batterier med følgende fordele:

  • En levetid 4 gange længere sammenlignet med andre batterityper
  • Kan holde til klatopladning uden at tage skade
  • Fylder og vejer så lidt som muligt
  • Kan holde til at køre langt ned i spænding uden at tage skade

Du kan derfor med ro i maven vælge lithium batterier til el-scooter og kabinescooter fra vores sortiment. Vi kan montere dem i både brugte og nye kabinescootere såvel som el-scootere, og antallet af amp (strømstyrke) kan bestemmes af dig som kunde.

Prisen for én pakke ligger på 6000 kroner, og der kan tilkøbes en 10 amp lader for 2050 kroner. I marts og april kører vi et tilbud på 3 pakker inkl. lader og montering for 20.000 kroner inkl. moms.

Kontakt os for mere information

Hos Fønix Komfort går vi til alle samarbejder med mottoet: kvalitet og tryghed er lig din frihed til livet. Derfor sidder der altid en kyndig medarbejder klar til at gå i dialog med dig om lithium batterier til enten el-scooter eller kabinescooter, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!