Fønix komfort Nordjylland

Stort udvalg af elscootere og kabinescootere i Farsø

Med alderen kan visse fysiske aktiviteter blive hårdere og sværere at døje med. Hos Fønix Komfort i Farsø har vi fuldt forståelse for, at vores ældre stadig vil fra A til B uden problemer. Rækker cyklen eller bilen ikke længere, som den plejer, så kan en af vores elscootere være et godt alternativ. Vi har et bredt udvalg af kabinescootere og åbnescootere i topkvalitet, som alle byder på et godt og ergonomisk design, der giver maksimal komfort.

 

Prøveture af kabine- og elscootere i hele Nordjylland

Selvom vores butik ligger lokalt i Farsø, så tilbyder vi faktisk at kører ud til dig lige meget, hvor du er i Nordjylland: om det er Viborg, Aalborg, Frederikshavn eller Skagen, så kører vi ud til dig, så du kan prøvekøre din ønskede kabine- eller elscooter.
Vi kører også ud til dig for at udføre alle former for reparationsservices: alt fra eftersyn, lapning, udskiftning af batterier, fikse en ødelagt vinduesvisker o.l. Ligesom en bil kræver en elscooter god behandling og et eftersyn en gang imellem, og når der er et reelt problem, så er vi altid klar til at køre ud og hjælpe.

 

Din lokale elscooter forhandler i Farsø, Aalborg, Frederikshavn og Skagen

I Fønix Komfort står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, når I har brug for hjælp. Det kan være alt fra blot rådgivning om valget af elscooter til en reservedel, som du har brug for. Vi er altid klar til at komme med gode tips og til at vejlede, og det er netop denne kundeorienteret service ‒ og vores produkter, som altid skal være i topkvalitet ‒ som skaber god kundetilfredshed.
Du kan altid ringe på 61 66 05 75 eller komme forbi butikken i Farsø, hvor vores dygtige og engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe. Selvom butikken ligger i Farsø så får vi stadig kunder fra Aalborg, Skagen, Frederikshavn og omegn. Vi er så at sige lokale ‒ ikke blot i Farsø ‒ men i hele Nordjylland.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!