Fønix komfort Vest- og Sydjylland

Stort udvalg af kabine- og elscootere i Lem

Rækker cyklen/bilen ikke lige så langt som den plejer? Med alderen kan visse fysiske aktiviteter blive hårdere at udføre, og det har vi også fuldt forståelse for hos Fønix Komfort. Derfor tilbyder vi et godt alternativ i vores butik i Lem, sådan at vores ældre stadig kan komme fra A til B uden problemer. Alternativet er nemlig en elscooter. Vi har et stort udvalg af både åbne scootere og kabinescootere, hvor vi altid har fokus på kvaliteten, sådan at du kan nyde den mest brugervenlige og mest ergonomiske designet elscooter. Det giver maksimal komfort, men generelt også bare mere køreglæde.

Vi kører ud til dig i hele Vest- og Sydjylland

Selvom vores butik ligger lokalt i Lem, så forhandler vi med elscootere, kabinescootere og reservedele i hele Vest- og Sydjylland. Vi får kunder fra både Holstebro, Herning, Esbjerg, Ringkøbing, Sønderborg, Kolding, Vejle m.m. Vi tilbyder også selv at køre ud til dig lige meget, hvor du er i Vest- eller Sydjylland, hvis du f.eks. har brug for at få: udskiftet et batteri, en vinduesvisker ikke virker eller, din elscooter trænger til et eftersyn, lapning o.l. Selvom vi altså er lokale i Lem, så er vi så at sige lokale i hele Vest- og Sydjylland.

Din lokale elscooter forhandler i Lem, Herning, Holstebro og Vejle

I Fønix Komfort står vi altid klar til at hjælpe vores kunder, når I har brug for hjælp. Det kan være alt fra en reservedel, der skal skaffes, til blot rådgivning om valg af elscooter. Vi er altid klar til at vejlede og komme med gode tips, og det er netop denne kundeorienteret service ‒ og vores produkter, der altid skal være i topkvalitet ‒ som skaber god kundetilfredshed. Ring på 40171018 eller kom forbi butikken i Lem, hvor vores dygtige og engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!