Leje af el-scootere og kabinescootere

Tag ejerskab over din bevægelighed: Lej en el-scooter eller kabinescooter

Der kan være mange grunde til, at du befinder dig i en periode, hvor du brug for motorkraft for at have fuld bevægelsesfrihed. Hos Fønix Komfort har vi årevis af erfaring med at hjælpe ældre og gangbesværede med at tage ejerskab over deres egen bevægelighed og vedligeholde en selvstændig levevis trods begrænsninger fra naturens side. Hvis du derfor påtænker at leje en el-scooter eller kabinescooter med henblik på at sikre din tryghed og frihed for en kortere periode, kan du med fordel kontakte din lokale Fønix Komfort-afdeling. Her er det at leje en el-scooter eller kabinescooter også en oplagt mulighed for dig, der fortsat er i tvivl om, hvorvidt du for alvor skal investere i en til fremtiden.

En perfekt løsning til ferien, festivalen og dagligdagen

Leje af en el-scooter eller kabinescooter kan være en god sikkerhed til dig, der er gangbesværet, og som ønsker en tryg og kompromisløs tur på ferie eller festival. Det kan også være, at du lige er kommet på den anden side af en operation, der har taget på kræfterne. Her kan en el-scooter eller kabinescooter sikrer dig din normale frihed, mens din krop heler. Hos Fønix Komfort er du garanteret en komplet service i såvel Nordjylland og Østjylland som Sydjylland og Vestsjælland. Vi leverer naturligvis din lejede el-scooter eller kabinescooter hjem til dig og foretager også reparationer ude hos dig, hvis det skulle blive nødvendigt. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af ekstra tilbehør til både el-scootere og kabinescootere, så du ikke skal lide nogen mangler under din lejeperiode.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

Hos Fønix Komfort arbejder vi ud fra principperne: kvalitet, tryghed og din frihed til livet, hvilket er din garanti for produkter, der er skabt til og for dig. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale Fønix Komfort-afdeling for betjening i dit nærområde, men du kan også rette generel henvendelse til os på tlf.: 61 66 05 75 eller mail: jenserik@fønixkomfort.dk.

Ring til din lokale afdeling for at høre om mulighederne for leje. 

Nordjylland (inkl. Læsø)

Åben kort

Jens Erik Andersen

Tlf. 61 66 05 75

Mail: jenserik@fonixkomfort.dk

Østjylland (inkl. Samsø og Anholt)

Åben kort

Jens Erik Andersen

Tlf. 61 66 05 75

Mail: jenserik@fonixkomfort.dk

Vestjylland og Sydjylland (inkl. Fanø og Rømø)

Åben kort

Gurli Jacobsen

Tlf. 97 32 10 18

Mail: gurli@fonixkomfort.dk

Kontakt informationer

Åben kort

FØNIX Komfort El-scooter

CVR: 36 03 15 06

Tlf. 61 66 05 75
Mail: jenserik@fonixkomfort.dk


Torupvej 6,
9640 Farsø

 

Herunder kan du finde den vores kontaktformular.

 

Åbningstider:

Mandag - Fredag kl. 8:00 - 17:00 

 

Telefontider og mulighed for fremvisning:

Mandag - Søndag kl. 8:00 - 17:00 

NORDJYLLANDVESTJYLLANDØSTJYLLANDSJÆLLANDSYDJYLLANDFYNBORNHOLMLOLLAND-FALSTER

Skriv til os i dag

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!