Sikker i trafikken

Det er afgørende for os, at du føler dig sikker i trafikken, når du har erhvervet dig et el-køretøj fra Fønix Komfort. Selvom der ikke er krav om kørekort eller en godkendt teoriprøve ved køb af åbne el-scootere, vil vi gerne give dig den rette introduktion, inden du begiver dig ud i trafikken. Her gennemgår vi en lang række punkter sammen med dig, hvor vi sørger for at give dig gode forklaringer og en nem vejledning til, hvad du som el-scooter-kører skal være opmærksom på.

Lær din el-scooter at kende

Introduktionen er til dig, der aldrig før har kørt på en el-scooter. Her får du både den teoretiske viden og en praktisk førstehåndsintroduktion, når du køber hos os. Om du køber i butikken, eller vi kører den ud til dig, er underordnet.

Vi gennemgår en lang liste af trin, når du skal lære, hvordan du bliver sikker i trafikken. Vi starter med en praktisk præsentation: først får du lov til at sætte dig op i din el-scooter, hvorefter vi viser dig alle knapperne og deres funktioner. Herefter får du lov til at køre rundt med el-scooter for at mærke, hvordan den kører. Har du brug for støtte, går vi gerne med dig rundt. Du indstiller til sidst sædet til din højde, armlæn justeres m.m. Udover det praktiske ved el-scooteren sørger vi også for ekstra tips og teori.

Her kommer vi bl.a. ind på:

  • Korrekt opladning af køretøjet
  • Færdselsreglerne - hvorledes skal du gebærde dig i trafikken
  • Forsikring - hvorledes forsikrer du dit køretøj bedst muligt
  • Rengøring og vedligehold

Alt det gør vi, så du er klar til at komme ud i trafikken med den rette forståelse. Er der noget, dur gerne vil vide mere om vedr. køretøjet, så medfølger der også en manual.

Kontakt os og få svar

Vi sørger for en grundig introduktion til dine nye el-scooter og går ikke, før du har fået svar på alt. Skulle du komme i tanke om nogle ekstra forhold, eller bare have glemt nogle detaljer på et senere tidspunkt, så ringer du bare. Vi hjælper dig gerne.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!