Handicapscooter

Her finder du information om bevilling, og du kan se hele vores udvalg af handicapscootere.

Om bevilling af el-scootere/handicapscootere

Det er din bopælskommune, der behandler ansøgninger om bevilling af el- og handicapscootere.

Reglerne for bevilling er ret komplicerede, men udgangspunktet er, at el-scootere anses som et forbrugsgode, hvilket betyder, at kommunen i modsætning til tidligere som udgangspunkt alene skal betale max. 50 procent af ansøgerens udgifter til anskaffelsen og ikke betale for reparationer m.v. Kommunerne har forskellig praksis med hensyn til loft over bevillingerne, men det bevilgede beløb udgør oftest fra 8.000 til 10.000 kr. Det er desuden en forudsætning, at el-scooteren/knallerten er 3-hjulet.

Du kan kontakte din kommune for at få yderligere oplysninger omkring bevillingen.

Stort udvalg i handicapscootere

Når du har får en bevilling, hjælper Fønix Komfort meget gerne med at finde den helt rigtige el-scooter og det tilbehør, du har brug for, for at komme omkring og få hverdagen til at fungere. Vi har stor erfaring med at hjælpe handicappede og ældre med at finde den helt rette scooter, så de kan komme frit rundt til venner og familie, eller en tur i skoven, byen og så videre.

Fønix Komfort er kendt for at levere produkter af højeste kvalitet, og vi har scootere i flere forskellige prisklasser. Med et af vores køretøjer, kan du forvente en yderst komfortabel tur, uanset hvor du skal hen. Vi har ydermere tilbehør, der gør, at du kan bruge din handicapscooter uanset vind og vejrforhold.


Du er også meget velkommen til at kontakte os, inden du får din bevilling, da du evt. kan leje en scooter hos os, indtil bevillingen evt. falder på plads.

Du kan nemt kontakte din lokale forhandler nederst på siden. Vores forhandlere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette handicapscooter. Du kan også booke en fremvisning eller en prøvetur. Vi dækker hele Jylland.

Vores anbefaling af el-scootere til folk med nedsat mobilitet, og begrænsede motoriske færdigheder 

Fønix Cabin-scootere og vores 4-hjulede el-scootere er specielt designet til at opfylde behovene for mennesker med nedsat mobilitet. har i de senere år, har scooterne vundet stor popularitet som et pålideligt og effektivt transportmiddel. Her er nogle nøglepunkter, der gør disse scootere særligt egnede til denne forbrugergruppe 

Et ergonomisk design "Kabinescootere har nem indstigning, brugsvenlig, handicapvenlige, da de er nemme at stige ind i". Dette gør det lettere for personer med begrænset mobilitet at bruge scooteren uden at skulle bekymre sig om besværlige manøvrer. De 4-hjulede el-scootere er generelt meget robuste og kan håndtere en bred vifte af terræner, fra flade indendørs overflader til ujævne udendørs stier. Dette giver brugerne mere frihed og uafhængighed i deres daglige liv. 

Stabile og sikre scootere som er bygget med et lavtliggende tyngdepunkt og robuste hjul, det gør dem yderst stabile og sikre at køre. Det minimerer risikoen for væltning og giver en sikker og behagelig køreoplevelse.  

Brugervenlig betjening betjeningspanel, som er designet med store, letlæselige knapper og skærme, hvilket gør det nemmere for personer med nedsat syn eller motoriske færdigheder at navigere og styre scooteren. 

Lang rækkevidde og batterilevetid gør at Fønix Cabin-scootere og vores 4-hjulede el-scootere har en rigtig lang levetid og kan køre over længere afstande.  

Gode opbevaringsmuligheder som kommer via kurve, bagagebokse eller et bagagerum, der er lettilgængelige for brugeren. Dette er en vigtig funktion for handicappede, der kan have behov for at medbringe medicin, indkøbsposer eller andet udstyr. 

Stærk beskyttelse mod vejrforhold som i modsætning til traditionelle el-kørestole og scootere tilbyder Fønix Cabin-scootere en lukket kabine, der beskytter brugeren mod vind, regn og andre ugunstige vejrforhold. 

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!