Reparation af elscootere og kabinescotere

Fønix årseftersyn

For at din Fønix garanti er gældende, skal dit el-køretøj gennemgå et årligt eftersyn af én af vores teknikere. Når tiden nærmer sig, skal du kontakte os med henblik på dette eftersyn, hvorefter vi så hurtigt som muligt kommer forbi hos dig. Som regel kan eftersynet foregå på din bopæl, men viser det sig, at dit køretøj skal en tur omkring værkstedet, låner du et andet køretøj hos os, så du hele tiden er kørende. Naturligvis uden ekstra omkostninger for dig.

Service af kabinescooter

Pris alm. årseftersyn:
El-scootere/-knallerter kr. 1.250, -
Kabine-scootere kr. 1.750, -

Ved forbrug af reservedele udover garantien betales ekstra. Det samme med et evt. ekstra tidsforbrug.

Reparation af el scooter

Trænger din el-scooter til reparation?

Ved service finder vi ud af, om der er brug for udskiftning eller reparation på el-scooteren. Vi sørger for, at du kan være godt kørende året rundt med vores udvalg af kvalitetsprodukter til at holde el-scooteren robust og stabil i alle vejrforhold:

  • Lakpleje og pudsegrej
  • Punkterhæmmer
  • Almindelig luftpumpe til hjulene
  • Luftkompressor til ladestik

Vigtigt er det også at skifte batteri, når det er slidt, så du får mest mulig ydeevne ud af det og kan køre trygt og sikkert videre. Det hjælper vi dig også med.

 Reparation af kabinescooter

Høj service før, under og efter dit køb

Når du har fået leveret en el-scooter fra Fønix Komfort, er du garanteret en høj service både før, under og efter dit køb.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte en af vores afdelinger nær dig. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning med afsæt i mange års erfaring. Vi servicerer hele Jylland.

Her kan du se vores udvalg af kabinescootere samt 3-hjulede- og 4-hjulede el-scootere!

Service af scooter

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!