Fønix komfort Østjylland

El- og kabinescootere i Aarhus

Elektroniske scootere er blevet mere populære end nogensinde, og det er der også mange gode grunde til. De er fleksible, effektive og nemme at have med at gøre ‒ og så er de også komfortable at køre med. For de ældre som gerne vil have et fleksibelt transportmiddel, som ikke er fysisk krævende, så er en el-scooter eller kabinescooter et godt alternativ. Sådan sparer du både tid og kræfter, når du skal fra A til B.

Fønix Komfort ‒ vi servicerer hele Østjylland

I Fønix Komfort servicerer vi hele Østjylland. Vi har et bredt udvalg af både el- og kabinescootere, klar til levering når du beslutter dig, hvor kvaliteten altid er i top. Vi vægter kvaliteten højt, sådan at vi ved, at vores kunder får et produkt, der er holdbart og effektivt. Men som alt andet ‒ om det er en bil eller cykel ‒ så bør din elektroniske scooter også få et eftersynstjek en gang imellem. Vi er altid klar på at kigge efter, og hvis der er noget, der skal repareres, så klarer vi det med det samme.

Få hjælp til valg af scooter i Aarhus, Viborg, Silkeborg og Horsens

Har du brug for rådgivning i forbindelse med valget af den helt rigtige elscooter, eller mangler du en original reservedel, så står vi altid klar til at hjælpe. Vi kører også ud til vores kunder i hele Østjylland og omegn og tilbyder prøveture på vores kabine- og elscootere, da vi ved, at man helst skal få en følelse for scooteren, inden man køber den. Ønsker du at bestille en prøvetur, få hjælp til valget af din elscooter eller mangler du blot en reservedel, så ring endelig på 61 66 05 75 ‒ vi står klar til at hjælpe med det samme.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Køb nu
Kontakt din lokale afdeling
Klik her!